Vegetable and fruit consumption and the risk of hormone receptor-defined breast cancer in the EPIC cohort

  1. Emaus, M.J.
  2. Peeters, P.H.M.
  3. Bakker, M.F.
  4. Overvad, K.
  5. Tjønneland, A.
  6. Olsen, A.
  7. Romieu, I.
  8. Ferrari, P.
  9. Dossus, L.
  10. Boutron-Ruault, M.C.
  11. Baglietto, L.
  12. Fortner, R.T.
  13. Kaaks, R.
  14. Boeing, H.
  15. Trichopoulou, A.
  16. Lagiou, P.
  17. Trichopoulos, D.
  18. Masala, G.
  19. Pala, V.
  20. Panico, S.
  21. Tumino, R.
  22. Polidoro, S.
  23. Skeie, G.
  24. Lund, E.
  25. Weiderpass, E.
  26. Ramón Quirós, J.
  27. Travier, N.
  28. Sánchez, M.-J.
  29. Chirlaque, M.-D.
  30. Ardanaz, E.
  31. Dorronsoro, M.
  32. Winkvist, A.
  33. Wennberg, M.
  34. Bas Bueno-De-Mesquita, H.
  35. Khaw, K.-T.
  36. Travis, R.C.
  37. Key, T.J.
  38. Aune, D.
  39. Gunter, M.
  40. Riboli, E.
  41. Van Gils, C.H.
  42. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
American Journal of Clinical Nutrition

ISSN: 1938-3207 0002-9165

Año de publicación: 2016

Volumen: 103

Número: 1

Páginas: 168-177

Tipo: Artículo

DOI: 10.3945/AJCN.114.101436 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor