Vegetable and fruit consumption and the risk of hormone receptor-defined breast cancer in the EPIC cohort
- Emaus, M.J.
- Peeters, P.H.M.
- Bakker, M.F.
- Overvad, K.
- Tjønneland, A.
- Olsen, A.
- Romieu, I.
- Ferrari, P.
- Dossus, L.
- Boutron-Ruault, M.C.
- Baglietto, L.
- Fortner, R.T.
- Kaaks, R.
- Boeing, H.
- Trichopoulou, A.
- Lagiou, P.
- Trichopoulos, D.
- Masala, G.
- Pala, V.
- Panico, S.
- Tumino, R.
- Polidoro, S.
- Skeie, G.
- Lund, E.
- Weiderpass, E.
- Ramón Quirós, J.
- Travier, N.
- Sánchez, M.-J.
- Chirlaque, M.-D.
- Ardanaz, E.
- Dorronsoro, M.
- Winkvist, A.
- Wennberg, M.
- Bas Bueno-De-Mesquita, H.
- Khaw, K.-T.
- Travis, R.C.
- Key, T.J.
- Aune, D.
- Gunter, M.
- Riboli, E.
- Van Gils, C.H.
- Mostrar todos los/as autores/as +
ISSN: 1938-3207, 0002-9165
Año de publicación: 2016
Volumen: 103
Número: 1
Páginas: 168-177
Tipo: Artículo