Dietary flavonoid intake and colorectal cancer risk in the European prospective investigation into cancer and nutrition (EPIC) cohort

  1. Zamora-Ros, R.
  2. Barupal, D.K.
  3. Rothwell, J.A.
  4. Jenab, M.
  5. Fedirko, V.
  6. Romieu, I.
  7. Aleksandrova, K.
  8. Overvad, K.
  9. Kyrø, C.
  10. Tjønneland, A.
  11. Affret, A.
  12. His, M.
  13. Boutron-Ruault, M.-C.
  14. Katzke, V.
  15. Kühn, T.
  16. Boeing, H.
  17. Trichopoulou, A.
  18. Naska, A.
  19. Kritikou, M.
  20. Saieva, C.
  21. Agnoli, C.
  22. Santucci de Magistris, M.
  23. Tumino, R.
  24. Fasanelli, F.
  25. Weiderpass, E.
  26. Skeie, G.
  27. Merino, S.
  28. Jakszyn, P.
  29. Sánchez, M.-J.
  30. Dorronsoro, M.
  31. Navarro, C.
  32. Ardanaz, E.
  33. Sonestedt, E.
  34. Ericson, U.
  35. Maria Nilsson, L.
  36. Bodén, S.
  37. Bueno-de-Mesquita, H.B.
  38. Peeters, P.H.
  39. Perez-Cornago, A.
  40. Wareham, N.J.
  41. Khaw, K.-T.
  42. Freisling, H.
  43. Cross, A.J.
  44. Riboli, E.
  45. Scalbert, A.
  46. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
International Journal of Cancer

ISSN: 1097-0215 0020-7136

Año de publicación: 2017

Volumen: 140

Número: 8

Páginas: 1836-1844

Tipo: Artículo

DOI: 10.1002/IJC.30582 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor