Dietary flavonoid intake and colorectal cancer risk in the European prospective investigation into cancer and nutrition (EPIC) cohort
- Zamora-Ros, R.
- Barupal, D.K.
- Rothwell, J.A.
- Jenab, M.
- Fedirko, V.
- Romieu, I.
- Aleksandrova, K.
- Overvad, K.
- Kyrø, C.
- Tjønneland, A.
- Affret, A.
- His, M.
- Boutron-Ruault, M.-C.
- Katzke, V.
- Kühn, T.
- Boeing, H.
- Trichopoulou, A.
- Naska, A.
- Kritikou, M.
- Saieva, C.
- Agnoli, C.
- Santucci de Magistris, M.
- Tumino, R.
- Fasanelli, F.
- Weiderpass, E.
- Skeie, G.
- Merino, S.
- Jakszyn, P.
- Sánchez, M.-J.
- Dorronsoro, M.
- Navarro, C.
- Ardanaz, E.
- Sonestedt, E.
- Ericson, U.
- Maria Nilsson, L.
- Bodén, S.
- Bueno-de-Mesquita, H.B.
- Peeters, P.H.
- Perez-Cornago, A.
- Wareham, N.J.
- Khaw, K.-T.
- Freisling, H.
- Cross, A.J.
- Riboli, E.
- Scalbert, A.
- Mostrar todos los/as autores/as +
ISSN: 1097-0215, 0020-7136
Año de publicación: 2017
Volumen: 140
Número: 8
Páginas: 1836-1844
Tipo: Artículo