Coffee and tea consumption and the contribution of their added ingredients to total energy and nutrient intakes in 10 European countries: Benchmark data from the late 1990s
- Landais, E.
- Moskal, A.
- Mullee, A.
- Nicolas, G.
- Gunter, M.J.
- Huybrechts, I.
- Overvad, K.
- Roswall, N.
- Affret, A.
- Fagherazzi, G.
- Mahamat-Saleh, Y.
- Katzke, V.
- Kühn, T.
- la Vecchia, C.
- Trichopoulou, A.
- Valanou, E.
- Saieva, C.
- de Magistris, M.S.
- Sieri, S.
- Braaten, T.
- Skeie, G.
- Weiderpass, E.
- Ardanaz, E.
- Chirlaque, M.-D.
- Garcia, J.R.
- Jakszyn, P.
- Rodríguez-Barranco, M.
- Brunkwall, L.
- Huseinovic, E.
- Nilsson, L.
- Wallström, P.
- Bueno-De-Mesquita, B.
- Peeters, P.H.
- Aune, D.
- Key, T.
- Lentjes, M.
- Riboli, E.
- Slimani, N.
- Freisling, H.
- Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
Nutrients
ISSN: 2072-6643
Año de publicación: 2018
Volumen: 10
Número: 6
Tipo: Artículo