A conceptual framework for the collection of food products in a Total Diet Study

  1. Turrini, A.
  2. Lombardi-Boccia, G.
  3. Aureli, F.
  4. Cubadda, F.
  5. D’Addezio, L.
  6. D’Amato, M.
  7. D’Evoli, L.
  8. Darnerud, P.
  9. Devlin, N.
  10. Dias, M.G.
  11. Jurković, M.
  12. Kelleher, C.
  13. Le Donne, C.
  14. López Esteban, M.
  15. Lucarini, M.
  16. Martinez Burgos, M.A.
  17. Martínez-Victoria, E.
  18. McNulty, B.
  19. Mistura, L.
  20. Nugent, A.
  21. Oktay Basegmez, H.I.
  22. Oliveira, L.
  23. Ozer, H.
  24. Perelló, G.
  25. Pite, M.
  26. Presser, K.
  27. Sokolić, D.
  28. Vasco, E.
  29. Volatier, J.-L.
  30. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
Food Additives and Contaminants - Part A Chemistry, Analysis, Control, Exposure and Risk Assessment

ISSN: 1944-0057 1944-0049

Año de publicación: 2018

Volumen: 35

Número: 2

Páginas: 171-190

Tipo: Artículo

DOI: 10.1080/19440049.2017.1384577 GOOGLE SCHOLAR