Intake of individual fatty acids and risk of prostate cancer in the European prospective investigation into cancer and nutrition

  1. Perez-Cornago, A.
  2. Huybrechts, I.
  3. Appleby, P.N.
  4. Schmidt, J.A.
  5. Crowe, F.L.
  6. Overvad, K.
  7. Tjønneland, A.
  8. Kühn, T.
  9. Katzke, V.
  10. Trichopoulou, A.
  11. Karakatsani, A.
  12. Peppa, E.
  13. Grioni, S.
  14. Palli, D.
  15. Sacerdote, C.
  16. Tumino, R.
  17. Bueno-de-Mesquita, H.B.
  18. Larrañaga, N.
  19. Sánchez, M.-J.
  20. Quirós, J.R.
  21. Ardanaz, E.
  22. Chirlaque, M.-D.
  23. Agudo, A.
  24. Bjartell, A.
  25. Wallström, P.
  26. Chajes, V.
  27. Tsilidis, K.K.
  28. Aune, D.
  29. Riboli, E.
  30. Travis, R.C.
  31. Key, T.J.
  32. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
International Journal of Cancer

ISSN: 1097-0215 0020-7136

Año de publicación: 2020

Volumen: 146

Número: 1

Páginas: 44-57

Tipo: Artículo

DOI: 10.1002/IJC.32233 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor