Olive oil consumption is associated with a lower risk of cardiovascular disease and stroke

  1. Donat-Vargas, C.
  2. Sandoval-Insausti, H.
  3. Peñalvo, J.L.
  4. Moreno Iribas, M.C.
  5. Amiano, P.
  6. Bes-Rastrollo, M.
  7. Molina-Montes, E.
  8. Moreno-Franco, B.
  9. Agudo, A.
  10. Mayo, C.L.
  11. Laclaustra, M.
  12. De La Fuente Arrillaga, C.
  13. Chirlaque Lopez, M.D.
  14. Sánchez, M.-J.
  15. Martínez-Gonzalez, M.A.
  16. Pilar, G.-C.
Revista:
Clinical Nutrition

ISSN: 1532-1983 0261-5614

Año de publicación: 2022

Volumen: 41

Número: 1

Páginas: 122-130

Tipo: Artículo

DOI: 10.1016/J.CLNU.2021.11.002 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor