Bioavailability of bioactive compounds of guava leaves (Psidium guajava) aqueous extract concentrated by gravitational and microwave-assisted cryoconcentration

  1. Rezzadori, K.
  2. Arend, G.D.
  3. Jaster, H.
  4. Díaz-de-Cerio, E.
  5. Verardo, V.
  6. Segura-Carretero, A.
  7. Verruck, S.
  8. Prudêncio, E.S.
  9. Petrus, J.C.C.
CRediT (contribució dels investigadors):
Rezzadori, K.: Conceptualització, Supervisió, Redacció (esborrany original), Redacció (revisió i edició). Arend, G.D.: Anàlisi formal, Recerca, Metodologia, Administració del projecte. Jaster, H.: Anàlisi formal, Administració del projecte. Díaz-de-Cerio, E.: Anàlisi formal, Metodologia, Redacció (revisió i edició). Verardo, V.: Anàlisi formal, Metodologia, Redacció (revisió i edició). Segura-Carretero, A.: Anàlisi formal, Metodologia, Redacció (revisió i edició). Verruck, S.: Redacció (revisió i edició). Prudêncio, E.S.: Redacció (revisió i edició). Petrus, J.C.C.: Adquisició de fons, Supervisió, Redacció (revisió i edició).
Revista:
Journal of Food Processing and Preservation

ISSN: 1745-4549 0145-8892

Any de publicació: 2022

Volum: 46

Número: 2

Tipus: Article

DOI: 10.1111/JFPP.16241 GOOGLE SCHOLAR