Correction to: Total and whole grain intake in Latin America: fndings from the multicenter cross-sectional Latin American Study of Health and Nutrition (ELANS) (European Journal of Nutrition, (2022), 61, 1, (489-501), 10.1007/s00394-021-02635-8)

  1. Fisberg, R.M.
  2. Fontanelli, M.M.
  3. Kowalskys, I.
  4. Gómez, G.
  5. Rigotti, A.
  6. Cortés, L.Y.
  7. García, M.Y.
  8. Pareja, R.G.
  9. Herrera-Cuenca, M.
  10. Fisberg, M.
  11. Kovalskys, I.
  12. Salas, G.G.
  13. Rigotti, A.
  14. Sanabria, L.Y.C.
  15. Koletzko, B.
  16. Moreno, L.A.
  17. Pratt, M.
  18. Previdelli, A.N.
  19. Guajardo, V.
  20. Zimberg, I.Z.
  21. Amigo, M.P.
  22. Janezic, X.
  23. Cardini, F.
  24. Echeverry, M.
  25. de França, N.A.G.
  26. Echeverría, G.
  27. Landaeta, L.
  28. Castillo, Ó.
  29. Vargas, L.N.
  30. Castillo, L.F.T.Y.M.
  31. Rojas, R.M.
  32. Cáceres, M.V.
  33. Ocampo, M.B.
  34. Liria, M.R.
  35. Meza, K.
  36. Abad, M.
  37. Landaeta-Jiménez, M.
  38. Méndez, B.
  39. Vásquez, M.
  40. Ramírez, G.
  41. Hernández, P.
  42. Meza, C.
  43. Rivas, O.
  44. Morales, V.
  45. Gonçalves, P.B.
  46. Alberico, C.
  47. de Moraes Ferrari, G.L.
  48. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
European Journal of Nutrition

ISSN: 1436-6215 1436-6207

Año de publicación: 2022

Volumen: 61

Número: 1

Páginas: 503-504

Tipo: Errata

DOI: 10.1007/S00394-021-02723-9 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor