Dietary intake of advanced glycation endproducts (AGEs) and cancer risk across more than 20 anatomical sites: A multinational cohort study

  1. Córdova, R.
  2. Mayén, A.-L.
  3. Knaze, V.
  4. Aglago, E.K.
  5. Schalkwijk, C.
  6. Wagner, K.-H.
  7. Overvad, K.
  8. Tjønneland, A.
  9. Kyrø, C.
  10. Katzke, V.A.
  11. Cornet, C.L.
  12. Schulze, M.B.
  13. Birukov, A.
  14. Palli, D.
  15. Grioni, S.
  16. Pasanisi, F.
  17. Catalano, A.
  18. Sandanger, T.M.
  19. Gram, I.T.
  20. Skeie, G.
  21. Crous-Bou, M.
  22. Molina-Montes, E.
  23. Amiano, P.
  24. Colorado-Yohar, S.M.
  25. Ardanaz, E.
  26. Drake, I.
  27. Manjer, J.
  28. Johansson, I.
  29. Esberg, A.
  30. Perez-Cornago, A.
  31. Weiderpass, E.
  32. Jenab, M.
  33. Freisling, H.
  34. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
Cancer Communications

ISSN: 2523-3548

Año de publicación: 2022

Volumen: 42

Número: 10

Páginas: 1041-1045

Tipo: Carta

DOI: 10.1002/CAC2.12343 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor

Objetivos de desarrollo sostenible