Total and whole grain intake in Latin America: findings from the multicenter cross-sectional Latin American Study of Health and Nutrition (ELANS)

  1. Fisberg, R.M.
  2. Fontanelli, M.M.
  3. Kowalskys, I.
  4. Gómez, G.
  5. Rigotti, A.
  6. Cortés, L.Y.
  7. García, M.Y.
  8. Pareja, R.G.
  9. Herrera-Cuenca, M.
  10. Fisberg, M.
  11. Fisberg, M.
  12. Kovalskys, I.
  13. Salas, G.G.
  14. Rigotti, A.
  15. Sanabria, L.Y.C.
  16. García, M.C.Y.
  17. Herrera-Cuenca, M.
  18. Koletzko, B.
  19. Moreno, L.A.
  20. Pratt, M.
  21. Fisberg, R.M.
  22. Previdelli, A.N.
  23. Guajardo, V.
  24. Zimberg, I.Z.
  25. Guajardo, V.
  26. Amigo, M.P.
  27. Janezic, X.
  28. Cardini, F.
  29. Echeverry, M.
  30. de França, N.A.G.
  31. Echeverría, G.
  32. Landaeta, L.
  33. Castillo, Ó.
  34. Vargas, L.N.
  35. Castillo, L.F.T.Y.M.
  36. Rojas, R.M.
  37. Cáceres, M.V.
  38. Ocampo, M.B.
  39. Liria, M.R.
  40. Meza, K.
  41. Abad, M.
  42. Landaeta-Jiménez, M.
  43. Méndez, B.
  44. Vásquez, M.
  45. Ramírez, G.
  46. Hernández, P.
  47. Meza, C.
  48. Rivas, O.
  49. Morales, V.
  50. Gonçalves, P.B.
  51. Alberico, C.
  52. de Moraes Ferrari, G.L.
  53. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
European Journal of Nutrition

ISSN: 1436-6215 1436-6207

Año de publicación: 2022

Volumen: 61

Número: 1

Páginas: 489-501

Tipo: Artículo

DOI: 10.1007/S00394-021-02635-8 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor