Dietary intake of acrylamide and pancreatic cancer risk in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition (EPIC) cohort

  1. Obón-Santacana, M.
  2. Slimani, N.
  3. Lujan-Barroso, L.
  4. Travier, N.
  5. Hallmans, G.
  6. Freisling, H.
  7. Ferrari, P.
  8. Boutron-Ruault, M.C.
  9. Racine, A.
  10. Clavel, F.
  11. Saieva, C.
  12. Pala, V.
  13. Tumino, R.
  14. Mattiello, A.
  15. Vineis, P.
  16. Argüelles, M.
  17. Ardanaz, E.
  18. Amiano, P.
  19. Navarro, C.
  20. Sánchez, M.J.
  21. Molina Montes, E.
  22. Key, T.
  23. Khaw, K.-T.
  24. Wareham, N.
  25. Peeters, P.H.
  26. Trichopoulou, A.
  27. Bamia, C.
  28. Trichopoulos, D.
  29. Boeing, H.
  30. Kaaks, R.
  31. Katzke, V.
  32. Ye, W.
  33. Sund, M.
  34. Ericson, U.
  35. Wirfält, E.
  36. Overvad, K.
  37. Tjønneland, A.
  38. Olsen, A.
  39. Skeie, G.
  40. Åsli, L.A.
  41. Weiderpass, E.
  42. Riboli, E.
  43. Bueno-de-Mesquita, H.B.
  44. Duell, E.J.
  45. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
Annals of Oncology

ISSN: 1569-8041 0923-7534

Año de publicación: 2013

Volumen: 24

Número: 10

Páginas: 2645-2651

Tipo: Artículo

DOI: 10.1093/ANNONC/MDT255 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor

Objetivos de desarrollo sostenible