Consumption of cruciferous vegetables and glucosinolates in a Spanish adult population

  1. Agudo, A.
  2. Ibáñez, R.
  3. Amiano, P.
  4. Ardanaz, E.
  5. Barricarte, A.
  6. Berenguer, A.
  7. Chirlaque, M.D.
  8. Dorronsoro, M.
  9. Jakszyn, P.
  10. Larrañaga, N.
  11. Martinez, C.
  12. Navarro, C.
  13. Pera, G.
  14. Quirós, J.R.
  15. Sanchéz, M.J.
  16. Tormo, M.J.
  17. González, C.A.
Revista:
European Journal of Clinical Nutrition

ISSN: 0954-3007 1476-5640

Año de publicación: 2008

Volumen: 62

Número: 3

Páginas: 324-331

Tipo: Artículo

DOI: 10.1038/SJ.EJCN.1602750 GOOGLE SCHOLAR