Plasma carotenoids as biomarkers of intake of fruits and vegetables: Individual-level correlations in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition (EPIC)

  1. Al-Delaimy, W.K.
  2. Ferrari, P.
  3. Slimani, N.
  4. Pala, V.
  5. Johansson, I.
  6. Nilsson, S.
  7. Mattisson, I.
  8. Wirfalt, E.
  9. Galasso, R.
  10. Palli, D.
  11. Víneis, P.
  12. Tumino, R.
  13. Dorronsoro, M.
  14. Pera, G.
  15. Ocké, M.C.
  16. Bueno-De-Mesquita, H.B.
  17. Overvad, K.
  18. Chirlaque, Ma.D.
  19. Trichopoulou, A.
  20. Naska, A.
  21. Tjønneland, A.
  22. Olsen, A.
  23. Lund, E.
  24. Alsaker, E.H.R.
  25. Barricarte, A.
  26. Kesse, E.
  27. Boutron-Ruault, M.-C.
  28. Clavel-Chapelon, F.
  29. Key, T.J.
  30. Spencer, E.
  31. Bingham, S.
  32. Welch, A.A.
  33. Sanchez-Perez, M.-J.
  34. Nagel, G.
  35. Linseisen, J.
  36. Quirós, J.R.
  37. Peeters, P.H.M.
  38. van Gils, C.H.
  39. Boeing, H.
  40. van Kappel, A.L.
  41. Steghens, J.-P.
  42. Riboli, E.
  43. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
European Journal of Clinical Nutrition

ISSN: 0954-3007 1476-5640

Año de publicación: 2005

Volumen: 59

Número: 12

Páginas: 1387-1396

Tipo: Artículo

DOI: 10.1038/SJ.EJCN.1602252 GOOGLE SCHOLAR