Fiber intake and total and cause-specific mortality in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition cohort

  1. Chuang, S.-C.
  2. Norat, T.
  3. Murphy, N.
  4. Olsen, A.
  5. Tjønneland, A.
  6. Overvad, K.
  7. Boutron-Ruault, M.C.
  8. Perquier, F.
  9. Dartois, L.
  10. Kaaks, R.
  11. Teucher, B.
  12. Bergmann, M.M.
  13. Boeing, H.
  14. Trichopoulou, A.
  15. Lagiou, P.
  16. Trichopoulos, D.
  17. Grioni, S.
  18. Sacerdote, C.
  19. Panico, S.
  20. Palli, D.
  21. Tumino, R.
  22. Peeters, P.H.M.
  23. Bueno-de-Mesquita, B.
  24. Ros, M.M.
  25. Brustad, M.
  26. Åsli, L.A.
  27. Skeie, G.
  28. Quirós, J.R.
  29. González, C.A.
  30. Sánchez, M.-J.
  31. Navarro, C.
  32. Aicua, E.A.
  33. Dorronsoro, M.
  34. Drake, I.
  35. Sonestedt, E.
  36. Johansson, I.
  37. Hallmans, G.
  38. Key, T.
  39. Crowe, F.
  40. Khaw, K.-T.
  41. Wareham, N.
  42. Ferrari, P.
  43. Slimani, N.
  44. Romieu, I.
  45. Gallo, V.
  46. Riboli, E.
  47. Vineis, P.
  48. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
American Journal of Clinical Nutrition

ISSN: 0002-9165 1938-3207

Año de publicación: 2012

Volumen: 96

Número: 1

Páginas: 164-174

Tipo: Artículo

DOI: 10.3945/AJCN.111.028415 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor