Dietary fibre intake and risks of cancers of the colon and rectum in the European prospective investigation into cancer and nutrition (EPIC)

  1. Murphy, N.
  2. Norat, T.
  3. Ferrari, P.
  4. Jenab, M.
  5. Bueno-de-Mesquita, B.
  6. Skeie, G.
  7. Dahm, C.C.
  8. Overvad, K.
  9. Olsen, A.
  10. Tjønneland, A.
  11. Clavel-Chapelon, F.
  12. Boutron-Ruault, M.C.
  13. Racine, A.
  14. Kaaks, R.
  15. Teucher, B.
  16. Boeing, H.
  17. Bergmann, M.M.
  18. Trichopoulou, A.
  19. Trichopoulos, D.
  20. Lagiou, P.
  21. Palli, D.
  22. Pala, V.
  23. Panico, S.
  24. Tumino, R.
  25. Vineis, P.
  26. Siersema, P.
  27. van Duijnhoven, F.
  28. Peeters, P.H.M.
  29. Hjartaker, A.
  30. Engeset, D.
  31. González, C.A.
  32. Sánchez, M.-J.
  33. Dorronsoro, M.
  34. Navarro, C.
  35. Ardanaz, E.
  36. Quirós, J.R.
  37. Sonestedt, E.
  38. Ericson, U.
  39. Nilsson, L.
  40. Palmqvist, R.
  41. Khaw, K.-T.
  42. Wareham, N.
  43. Key, T.J.
  44. Crowe, F.L.
  45. Fedirko, V.
  46. Wark, P.A.
  47. Chuang, S.-C.
  48. Riboli, E.
  49. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
PLoS ONE

ISSN: 1932-6203

Año de publicación: 2012

Volumen: 7

Número: 6

Tipo: Artículo

DOI: 10.1371/JOURNAL.PONE.0039361 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor