Variety in vegetable and fruit consumption and risk of bladder cancer in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition
- Büchner, F.L.
- Bueno-De-Mesquita, H.B.
- Ros, M.M.
- Kampman, E.
- Egevad, L.
- Overvad, K.
- Tjãnneland, A.
- Roswall, N.
- Clavel-Chapelon, F.
- Boutron-Ruault, M.-C.
- Touillaud, M.
- Kaaks, R.
- Chang-Claude, J.
- Boeing, H.
- Weikert, S.
- Trichopoulou, A.
- Naska, A.
- Benetou, V.
- Palli, D.
- Sieri, S.
- Vineis, P.
- Tumino, R.
- Panico, S.
- Van Duijnhoven, F.J.B.
- Peeters, P.H.M.
- Van Gils, C.H.
- Lund, E.
- Gram, I.T.
- Sánchez, M.-J.
- Jakszyn, P.
- Larrañaga, N.
- Ardanaz, E.
- Navarro, C.
- Rodríguez, L.
- Manjer, J.
- Ehrnström, R.
- Hallmans, G.
- Ljungberg, B.
- Key, T.J.
- Allen, N.E.
- Khaw, K.-T.
- Wareham, N.
- Slimani, N.
- Jenab, M.
- Boffetta, P.
- Kiemeney, L.A.L.M.
- Riboli, E.
- Mostrar todos los/as autores/as +
ISSN: 0020-7136, 1097-0215
Año de publicación: 2011
Volumen: 128
Número: 12
Páginas: 2971-2979
Tipo: Artículo