Red meat, dietary nitrosamines, and heme iron and risk of bladder cancer in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition (EPIC)

  1. Jakszyn, P.
  2. González, C.A.
  3. Luján-Barroso, L.
  4. Ros, M.M.
  5. Bueno-de-Mesquita, H.B.
  6. Roswall, N.
  7. Tjønneland, A.M.
  8. Büchner, F.L.
  9. Egevad, L.
  10. Overvad, K.
  11. Raaschou-Nielsen, O.
  12. Clavel-Chapelon, F.
  13. Boutron-Ruault, M.-C.
  14. Touillaud, M.S.
  15. Chang-Claude, J.
  16. Allen, N.E.
  17. Kiemeney, L.A.
  18. Key, T.J.
  19. Kaaks, R.
  20. Boeing, H.
  21. Weikert, S.
  22. Trichopoulou, A.
  23. Oikonomou, E.
  24. Zylis, D.
  25. Palli, D.
  26. Berrino, F.
  27. Vineis, P.
  28. Tumino, R.
  29. Mattiello, A.
  30. Peeters, P.H.M.
  31. Parr, C.L.
  32. Gram, I.T.
  33. Skeie, G.
  34. Sánchez, M.-J.
  35. Larrañaga, N.
  36. Ardanaz, E.
  37. Navarro, C.
  38. Rodríguez, L.
  39. Ulmert, D.
  40. Ehrnström, R.
  41. Hallmans, G.
  42. Ljungberg, B.
  43. Roddam, A.W.
  44. Bingham, S.A.
  45. Khaw, K.-T.
  46. Slimani, N.
  47. Boffetta, P.A.
  48. Jenab, M.
  49. Mouw, T.
  50. Michaud, D.S.
  51. Riboli, E.
  52. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
Cancer Epidemiology Biomarkers and Prevention

ISSN: 1055-9965

Año de publicación: 2011

Volumen: 20

Número: 3

Páginas: 555-559

Tipo: Artículo

DOI: 10.1158/1055-9965.EPI-10-0971 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor