Red meat, dietary nitrosamines, and heme iron and risk of bladder cancer in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition (EPIC)
- Jakszyn, P.
- González, C.A.
- Luján-Barroso, L.
- Ros, M.M.
- Bueno-de-Mesquita, H.B.
- Roswall, N.
- Tjønneland, A.M.
- Büchner, F.L.
- Egevad, L.
- Overvad, K.
- Raaschou-Nielsen, O.
- Clavel-Chapelon, F.
- Boutron-Ruault, M.-C.
- Touillaud, M.S.
- Chang-Claude, J.
- Allen, N.E.
- Kiemeney, L.A.
- Key, T.J.
- Kaaks, R.
- Boeing, H.
- Weikert, S.
- Trichopoulou, A.
- Oikonomou, E.
- Zylis, D.
- Palli, D.
- Berrino, F.
- Vineis, P.
- Tumino, R.
- Mattiello, A.
- Peeters, P.H.M.
- Parr, C.L.
- Gram, I.T.
- Skeie, G.
- Sánchez, M.-J.
- Larrañaga, N.
- Ardanaz, E.
- Navarro, C.
- Rodríguez, L.
- Ulmert, D.
- Ehrnström, R.
- Hallmans, G.
- Ljungberg, B.
- Roddam, A.W.
- Bingham, S.A.
- Khaw, K.-T.
- Slimani, N.
- Boffetta, P.A.
- Jenab, M.
- Mouw, T.
- Michaud, D.S.
- Riboli, E.
- Mostrar todos los/as autores/as +
ISSN: 1055-9965
Año de publicación: 2011
Volumen: 20
Número: 3
Páginas: 555-559
Tipo: Artículo