Variety in fruit and vegetable consumption and the risk of lung cancer in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition
- Büchner, F.L.
- Bueno-de-Mesquita, H.B.
- Ros, M.M.
- Overvad, K.
- Dahm, C.C.
- Hansen, L.
- Tjønneland, A.
- Clavel-Chapelon, F.
- Boutron-Ruault, M.-C.
- Touillaud, M.
- Kaaks, R.
- Rohrmann, S.
- Boeing, H.
- Nöthlings, U.
- Trichopoulou, A.
- Zylis, D.
- Dilis, V.
- Palli, D.
- Sieri, S.
- Vineis, P.
- Tumino, R.
- Panico, S.
- Peeters, P.H.M.
- Van Gils, C.H.
- Lund, E.
- Gram, I.T.
- Braaten, T.
- Sánchez, M.-J.
- Agudo, A.
- Larrañaga, N.
- Ardanaz, E.
- Navarro, C.
- Argüelles, M.V.
- Manjer, J.
- Wirfält, E.
- Hallmans, G.
- Rasmuson, T.
- Key, T.J.
- Khaw, K.-T.
- Wareham, N.
- Slimani, N.
- Vergnaud, A.-C.
- Xun, W.W.
- Kiemeney, L.A.L.M.
- Riboli, E.
- Mostrar todos los/as autores/as +
ISSN: 1055-9965
Año de publicación: 2010
Volumen: 19
Número: 9
Páginas: 2278-2286
Tipo: Artículo