Variety in fruit and vegetable consumption and the risk of lung cancer in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition

  1. Büchner, F.L.
  2. Bueno-de-Mesquita, H.B.
  3. Ros, M.M.
  4. Overvad, K.
  5. Dahm, C.C.
  6. Hansen, L.
  7. Tjønneland, A.
  8. Clavel-Chapelon, F.
  9. Boutron-Ruault, M.-C.
  10. Touillaud, M.
  11. Kaaks, R.
  12. Rohrmann, S.
  13. Boeing, H.
  14. Nöthlings, U.
  15. Trichopoulou, A.
  16. Zylis, D.
  17. Dilis, V.
  18. Palli, D.
  19. Sieri, S.
  20. Vineis, P.
  21. Tumino, R.
  22. Panico, S.
  23. Peeters, P.H.M.
  24. Van Gils, C.H.
  25. Lund, E.
  26. Gram, I.T.
  27. Braaten, T.
  28. Sánchez, M.-J.
  29. Agudo, A.
  30. Larrañaga, N.
  31. Ardanaz, E.
  32. Navarro, C.
  33. Argüelles, M.V.
  34. Manjer, J.
  35. Wirfält, E.
  36. Hallmans, G.
  37. Rasmuson, T.
  38. Key, T.J.
  39. Khaw, K.-T.
  40. Wareham, N.
  41. Slimani, N.
  42. Vergnaud, A.-C.
  43. Xun, W.W.
  44. Kiemeney, L.A.L.M.
  45. Riboli, E.
  46. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
Cancer Epidemiology Biomarkers and Prevention

ISSN: 1055-9965

Año de publicación: 2010

Volumen: 19

Número: 9

Páginas: 2278-2286

Tipo: Artículo

DOI: 10.1158/1055-9965.EPI-10-0489 GOOGLE SCHOLAR