Plasma and dietary vitamin C levels and risk of gastric cancer in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition (EPIC-EURGAST)

  1. Jenab, M.
  2. Riboli, E.
  3. Ferrari, P.
  4. Sabate, J.
  5. Slimani, N.
  6. Norat, T.
  7. Friesen, M.
  8. Tjønneland, A.
  9. Olsen, A.
  10. Overvad, K.
  11. Boutron-Ruault, M.-C.
  12. Clavel-Chapelon, F.
  13. Touvier, M.
  14. Boeing, H.
  15. Schulz, M.
  16. Linseisen, J.
  17. Nagel, G.
  18. Trichopoulou, A.
  19. Naska, A.
  20. Oikonomou, E.
  21. Krogh, V.
  22. Panico, S.
  23. Masala, G.
  24. Sacerdote, C.
  25. Tumino, R.
  26. Peeters, P.H.
  27. Numans, M.E.
  28. Bueno-de-Mesquita, H.B.
  29. Büchner, F.L.
  30. Lund, E.
  31. Pera, G.
  32. Sanchez, C.N.
  33. Sánchez, M.-J.
  34. Arriola, L.
  35. Barricarte, A.
  36. Quirós, J.R.
  37. Hallmans, G.
  38. Stenling, R.
  39. Berglund, Göran
  40. Bingham, S.
  41. Khaw, K.-T.
  42. Key, T.
  43. Allen, N.
  44. Carneiro, F.
  45. Mahlke, U.
  46. Giudice, G.D.
  47. Palli, D.
  48. Kaaks, R.
  49. Gonzalez, C.A.
  50. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
Carcinogenesis

ISSN: 0143-3334 1460-2180

Año de publicación: 2006

Volumen: 27

Número: 11

Páginas: 2250-2257

Tipo: Artículo

DOI: 10.1093/CARCIN/BGL096 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor