Plasma and dietary vitamin C levels and risk of gastric cancer in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition (EPIC-EURGAST)
- Jenab, M.
- Riboli, E.
- Ferrari, P.
- Sabate, J.
- Slimani, N.
- Norat, T.
- Friesen, M.
- Tjønneland, A.
- Olsen, A.
- Overvad, K.
- Boutron-Ruault, M.-C.
- Clavel-Chapelon, F.
- Touvier, M.
- Boeing, H.
- Schulz, M.
- Linseisen, J.
- Nagel, G.
- Trichopoulou, A.
- Naska, A.
- Oikonomou, E.
- Krogh, V.
- Panico, S.
- Masala, G.
- Sacerdote, C.
- Tumino, R.
- Peeters, P.H.
- Numans, M.E.
- Bueno-de-Mesquita, H.B.
- Büchner, F.L.
- Lund, E.
- Pera, G.
- Sanchez, C.N.
- Sánchez, M.-J.
- Arriola, L.
- Barricarte, A.
- Quirós, J.R.
- Hallmans, G.
- Stenling, R.
- Berglund, Göran
- Bingham, S.
- Khaw, K.-T.
- Key, T.
- Allen, N.
- Carneiro, F.
- Mahlke, U.
- Giudice, G.D.
- Palli, D.
- Kaaks, R.
- Gonzalez, C.A.
- Mostrar todos los/as autores/as +
ISSN: 0143-3334, 1460-2180
Año de publicación: 2006
Volumen: 27
Número: 11
Páginas: 2250-2257
Tipo: Artículo