Consumption of vegetables and fruits and risk of breast cancer
- Van Gils, C.H.
- Peeters, P.H.M.
- Bueno-de-Mesquita, H.B.
- Boshuizen, H.C.
- Lahmann, P.H.
- Clavel-Chapelon, F.
- Thiébaut, A.
- Kesse, E.
- Sieri, S.
- Palli, D.
- Tumino, R.
- Panico, S.
- Vineis, P.
- Gonzalez, C.A.
- Ardanaz, E.
- Sánchez, M.-J.
- Amiano, P.
- Navarro, C.
- Quirós, J.R.
- Key, T.J.
- Allen, N.
- Khaw, K.-T.
- Bingham, S.A.
- Psaltopoulou, T.
- Koliva, M.
- Trichopoulou, A.
- Nagel, G.
- Linseisen, J.
- Boeing, H.
- Berglund, G.
- Wirfält, E.
- Hallmans, G.
- Lenner, P.
- Overvad, K.
- Tjønneland, A.
- Olsen, A.
- Lund, E.
- Engeset, D.
- Alsaker, E.
- Norat, T.
- Kaaks, R.
- Slimani, N.
- Riboli, E.
- Mostrar todos los/as autores/as +
ISSN: 0098-7484
Año de publicación: 2005
Volumen: 293
Número: 2
Páginas: 183-193
Tipo: Artículo