Consumption of vegetables and fruits and risk of breast cancer

  1. Van Gils, C.H.
  2. Peeters, P.H.M.
  3. Bueno-de-Mesquita, H.B.
  4. Boshuizen, H.C.
  5. Lahmann, P.H.
  6. Clavel-Chapelon, F.
  7. Thiébaut, A.
  8. Kesse, E.
  9. Sieri, S.
  10. Palli, D.
  11. Tumino, R.
  12. Panico, S.
  13. Vineis, P.
  14. Gonzalez, C.A.
  15. Ardanaz, E.
  16. Sánchez, M.-J.
  17. Amiano, P.
  18. Navarro, C.
  19. Quirós, J.R.
  20. Key, T.J.
  21. Allen, N.
  22. Khaw, K.-T.
  23. Bingham, S.A.
  24. Psaltopoulou, T.
  25. Koliva, M.
  26. Trichopoulou, A.
  27. Nagel, G.
  28. Linseisen, J.
  29. Boeing, H.
  30. Berglund, G.
  31. Wirfält, E.
  32. Hallmans, G.
  33. Lenner, P.
  34. Overvad, K.
  35. Tjønneland, A.
  36. Olsen, A.
  37. Lund, E.
  38. Engeset, D.
  39. Alsaker, E.
  40. Norat, T.
  41. Kaaks, R.
  42. Slimani, N.
  43. Riboli, E.
  44. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
JAMA

ISSN: 0098-7484

Año de publicación: 2005

Volumen: 293

Número: 2

Páginas: 183-193

Tipo: Artículo

DOI: 10.1001/JAMA.293.2.183 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor