Food processing and cancer risk in Europe: results from the prospective EPIC cohort study
- Kliemann, N.
- Rauber, F.
- Bertazzi Levy, R.
- Viallon, V.
- Vamos, E.P.
- Cordova, R.
- Freisling, H.
- Casagrande, C.
- Nicolas, G.
- Aune, D.
- Tsilidis, K.K.
- Heath, A.
- Schulze, M.B.
- Jannasch, F.
- Srour, B.
- Kaaks, R.
- Rodriguez-Barranco, M.
- Tagliabue, G.
- Agudo, A.
- Panico, S.
- Ardanaz, E.
- Chirlaque, M.-D.
- Vineis, P.
- Tumino, R.
- Perez-Cornago, A.
- Andersen, J.L.M.
- Tjønneland, A.
- Skeie, G.
- Weiderpass, E.
- Monteiro, C.A.
- Gunter, M.J.
- Millett, C.
- Huybrechts, I.
- Mostrar todos los/as autores/as +
ISSN: 2542-5196
Año de publicación: 2023
Volumen: 7
Número: 3
Páginas: e219-e232
Tipo: Artículo