The Antioxidant Properties of Lavandula multifida Extract Contribute to Its Beneficial Effects in High-Fat Diet-Induced Obesity in Mice

  1. Molina-Tijeras, J.A.
  2. Ruiz-Malagón, A.J.
  3. Hidalgo-García, L.
  4. Diez-Echave, P.
  5. Rodríguez-Sojo, M.J.
  6. Cádiz-Gurrea, M.D.L.L.
  7. Segura-Carretero, A.
  8. del Palacio, J.P.
  9. González-Tejero, M.R.
  10. Rodríguez-Cabezas, M.E.
  11. Gálvez, J.
  12. Rodríguez-Nogales, A.
  13. Vezza, T.
  14. Algieri, F.
Revista:
Antioxidants

ISSN: 2076-3921

Año de publicación: 2023

Volumen: 12

Número: 4

Tipo: Artículo

DOI: 10.3390/ANTIOX12040832 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor