Dietary flavonoid, lignan and antioxidant capacity and risk of hepatocellular carcinoma in the European prospective investigation into cancer and nutrition study
- Zamora-Ros, R.
- Fedirko, V.
- Trichopoulou, A.
- González, C.A.
- Bamia, C.
- Trepo, E.
- Nöthlings, U.
- Duarte-Salles, T.
- Serafini, M.
- Bredsdorff, L.
- Overvad, K.
- Tjønneland, A.
- Halkjær, J.
- Fagherazzi, G.
- Perquier, F.
- Boutron-Ruault, M.-C.
- Katzke, V.
- Lukanova, A.
- Floegel, A.
- Boeing, H.
- Lagiou, P.
- Trichopoulos, D.
- Saieva, C.
- Agnoli, C.
- Mattiello, A.
- Tumino, R.
- Sacerdote, C.
- Bueno-De-Mesquita, H.B.
- Peeters, P.H.M.
- Weiderpass, E.
- Engeset, D.
- Skeie, G.
- Argüelles, M.V.
- Molina-Montes, E.
- Dorronsoro, M.
- Tormo, M.J.
- Ardanaz, E.
- Ericson, U.
- Sonestedt, E.
- Sund, M.
- Landberg, R.
- Khaw, K.-T.
- Wareham, N.J.
- Crowe, F.L.
- Riboli, E.
- Jenab, M.
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ISSN: 0020-7136, 1097-0215
Año de publicación: 2013
Volumen: 133
Número: 10
Páginas: 2429-2443
Tipo: Artículo