Dietary flavonoid, lignan and antioxidant capacity and risk of hepatocellular carcinoma in the European prospective investigation into cancer and nutrition study

  1. Zamora-Ros, R.
  2. Fedirko, V.
  3. Trichopoulou, A.
  4. González, C.A.
  5. Bamia, C.
  6. Trepo, E.
  7. Nöthlings, U.
  8. Duarte-Salles, T.
  9. Serafini, M.
  10. Bredsdorff, L.
  11. Overvad, K.
  12. Tjønneland, A.
  13. Halkjær, J.
  14. Fagherazzi, G.
  15. Perquier, F.
  16. Boutron-Ruault, M.-C.
  17. Katzke, V.
  18. Lukanova, A.
  19. Floegel, A.
  20. Boeing, H.
  21. Lagiou, P.
  22. Trichopoulos, D.
  23. Saieva, C.
  24. Agnoli, C.
  25. Mattiello, A.
  26. Tumino, R.
  27. Sacerdote, C.
  28. Bueno-De-Mesquita, H.B.
  29. Peeters, P.H.M.
  30. Weiderpass, E.
  31. Engeset, D.
  32. Skeie, G.
  33. Argüelles, M.V.
  34. Molina-Montes, E.
  35. Dorronsoro, M.
  36. Tormo, M.J.
  37. Ardanaz, E.
  38. Ericson, U.
  39. Sonestedt, E.
  40. Sund, M.
  41. Landberg, R.
  42. Khaw, K.-T.
  43. Wareham, N.J.
  44. Crowe, F.L.
  45. Riboli, E.
  46. Jenab, M.
  47. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
International Journal of Cancer

ISSN: 0020-7136 1097-0215

Año de publicación: 2013

Volumen: 133

Número: 10

Páginas: 2429-2443

Tipo: Artículo

DOI: 10.1002/IJC.28257 GOOGLE SCHOLAR