The association between diet and serum concentrations of IGF-I, IGFBP-1, IGFBP-2, and IGFBP-3 in the European prospective investigation into cancer and nutrition

  1. Crowe, F.L.
  2. Key, T.J.
  3. Allen, N.E.
  4. Appleby, P.N.
  5. Roddam, A.
  6. Overvad, K.
  7. Grønbæk, H.
  8. Tjønneland, A.
  9. Halkjær, J.
  10. Dossus, L.
  11. Boeing, H.
  12. Kröger, J.
  13. Trichopoulou, A.
  14. Dilis, V.
  15. Trichopoulos, D.
  16. Boutron-Ruault, M.-C.
  17. De Lauzon, B.
  18. Clavel-Chapelon, F.
  19. Palli, D.
  20. Berrino, F.
  21. Panico, S.
  22. Tumino, R.
  23. Sacerdote, C.
  24. Bueno-de-Mesquita, H.B.
  25. Vrieling, A.
  26. Van Gils, C.H.
  27. Peeters, P.H.M.
  28. Gram, I.T.
  29. Skeie, G.
  30. Lund, E.
  31. Rodríguez, L.
  32. Jakszyn, P.
  33. Molina-Montes, E.
  34. Tormo, M.J.
  35. Barricarte, A.
  36. Larrañaga, N.
  37. Khaw, K.-T.
  38. Bingham, S.
  39. Rinaldi, S.
  40. Slimani, N.
  41. Norat, T.
  42. Gallo, V.
  43. Riboli, E.
  44. Kaaks, R.
  45. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
Cancer Epidemiology Biomarkers and Prevention

ISSN: 1055-9965

Año de publicación: 2009

Volumen: 18

Número: 5

Páginas: 1333-1340

Tipo: Artículo

DOI: 10.1158/1055-9965.EPI-08-0781 GOOGLE SCHOLAR