The Prebiotic Effects of an Extract with Antioxidant Properties from Morus alba L. Contribute to Ameliorate High-Fat Diet-Induced Obesity in Mice

  1. Rodríguez-Sojo, M.J.
  2. Ruiz-Malagón, A.J.
  3. Hidalgo-García, L.
  4. Molina-Tijeras, J.A.
  5. Diez-Echave, P.
  6. López-Escanez, L.
  7. Rosati, L.
  8. González-Lozano, E.
  9. Cenis-Cifuentes, L.
  10. García-García, J.
  11. García, F.
  12. Robles-Vera, I.
  13. Romero, M.
  14. Duarte, J.
  15. Cenis, J.L.
  16. Lozano-Pérez, A.A.
  17. Gálvez, J.
  18. Rodríguez-Cabezas, M.E.
  19. Rodríguez-Nogales, A.
Revista:
Antioxidants

ISSN: 2076-3921

Año de publicación: 2023

Volumen: 12

Número: 4

Tipo: Artículo

DOI: 10.3390/ANTIOX12040978 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor