Dietary index based on the Food Standards Agency nutrient profiling system and risk of Crohn's disease and ulcerative colitis

  1. Meyer, A.
  2. Dong, C.
  3. Chan, S.S.M.
  4. Touvier, M.
  5. Julia, C.
  6. Huybrechts, I.
  7. Nicolas, G.
  8. Oldenburg, B.
  9. Heath, A.K.
  10. Tong, T.Y.N.
  11. Key, T.J.
  12. Tjønneland, A.
  13. Kyrø, C.
  14. Kaaks, R.
  15. Katzke, V.A.
  16. Bergman, M.M.
  17. Palli, D.
  18. Masala, G.
  19. Tumino, R.
  20. Sacerdote, C.
  21. Colorado-Yohar, S.M.
  22. Sánchez, M.-J.
  23. Guevara, M.
  24. Grip, O.
  25. Holmgren, J.
  26. Cross, A.
  27. Karling, P.
  28. Hultdin, J.
  29. Murphy, N.
  30. Deschasaux-Tanguy, M.
  31. Hercberg, S.
  32. Galan, P.
  33. Mahamat-Saleh, Y.
  34. Amiot, A.
  35. Gunter, M.J.
  36. Boutron-Ruault, M.-C.
  37. Carbonnel, F.
  38. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
Alimentary Pharmacology and Therapeutics

ISSN: 1365-2036 0269-2813

Año de publicación: 2024

Volumen: 59

Número: 4

Páginas: 558-568

Tipo: Artículo

DOI: 10.1111/APT.17835 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor

Objetivos de desarrollo sostenible