Degree of food processing and breast cancer risk: a prospective study in 9 European countries
- Cairat, M.
- Yammine, S.
- Fiolet, T.
- Fournier, A.
- Boutron-Ruault, M.-C.
- Laouali, N.
- Mancini, F.R.
- Severi, G.
- Berstein, F.M.
- Rauber, F.
- Levy, R.B.
- Skeie, G.
- Borch, K.B.
- Tjønneland, A.
- Mellemkjær, L.
- Borné, Y.
- Rosendahl, A.H.
- Masala, G.
- Giraudo, M.T.
- de Magistris, M.S.
- Katzke, V.
- Bajracharya, R.
- Santiuste, C.
- Amiano, P.
- Bodén, S.
- Castro-Espin, C.
- Sánchez, M.-J.
- Touvier, M.
- Deschasaux-Tanguy, M.
- Srour, B.
- Schulze, M.B.
- Guevara, M.
- Kliemann, N.
- Lopez, J.B.
- Al Nahas, A.
- Chang, K.
- Vamos, E.P.
- Millett, C.
- Riboli, E.
- Heath, A.K.
- Biessy, C.
- Viallon, V.
- Casagrande, C.
- Nicolas, G.
- Gunter, M.J.
- Huybrechts, I.
- Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
Food Production, Processing and Nutrition
ISSN: 2661-8974
Año de publicación: 2024
Volumen: 6
Número: 1
Tipo: Artículo