Degree of food processing and breast cancer risk: a prospective study in 9 European countries

  1. Cairat, M.
  2. Yammine, S.
  3. Fiolet, T.
  4. Fournier, A.
  5. Boutron-Ruault, M.-C.
  6. Laouali, N.
  7. Mancini, F.R.
  8. Severi, G.
  9. Berstein, F.M.
  10. Rauber, F.
  11. Levy, R.B.
  12. Skeie, G.
  13. Borch, K.B.
  14. Tjønneland, A.
  15. Mellemkjær, L.
  16. Borné, Y.
  17. Rosendahl, A.H.
  18. Masala, G.
  19. Giraudo, M.T.
  20. de Magistris, M.S.
  21. Katzke, V.
  22. Bajracharya, R.
  23. Santiuste, C.
  24. Amiano, P.
  25. Bodén, S.
  26. Castro-Espin, C.
  27. Sánchez, M.-J.
  28. Touvier, M.
  29. Deschasaux-Tanguy, M.
  30. Srour, B.
  31. Schulze, M.B.
  32. Guevara, M.
  33. Kliemann, N.
  34. Lopez, J.B.
  35. Al Nahas, A.
  36. Chang, K.
  37. Vamos, E.P.
  38. Millett, C.
  39. Riboli, E.
  40. Heath, A.K.
  41. Biessy, C.
  42. Viallon, V.
  43. Casagrande, C.
  44. Nicolas, G.
  45. Gunter, M.J.
  46. Huybrechts, I.
  47. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
Food Production, Processing and Nutrition

ISSN: 2661-8974

Año de publicación: 2024

Volumen: 6

Número: 1

Tipo: Artículo

DOI: 10.1186/S43014-024-00264-2 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor