María Magdalena
Martínez Tomé
Publicaciones en las que colabora con María Magdalena Martínez Tomé (7)
2021
-
Different Methods to Assess the Nutritional Status of Alzheimer Patients
Journal of the American College of Nutrition, Vol. 40, Núm. 1, pp. 86-93
2015
-
Evaluation of antioxidant activity and nutritional composition of flavoured dehydrated soups packaged in different formats. Reducing the sodium content
Journal of Food Science and Technology, Vol. 52, Núm. 12, pp. 7850-7860
2011
-
Assessment of antimicrobial activity of coffee brewed in three different ways from different origins
European Food Research and Technology, Vol. 233, Núm. 3, pp. 497-505
-
Proximate composition and anti-oxidant activities of organically-and conventionally-grown broccoli (Brassica oleracea L. var. italica)
Journal of Horticultural Science and Biotechnology, Vol. 86, Núm. 5, pp. 511-516
2009
-
Influence of cooking methods on antioxidant activity of vegetables
Journal of Food Science, Vol. 74, Núm. 3
-
Innovación docente en los Seminarios de la asignatura de Nutrición en la Diplomatura de Nutrición y Dietética
II Jornadas ID+TIC 2008: actas. [Recurso electrónico]
-
Innovación docente en los seminarios de la asignatura de Nutrición en la Diplomatura de Nutrición y Dietética
II Jornadas ID+TIC 2008: actas. [Recurso electrónico]