CRISTÓBAL
SÁNCHEZ MUÑOZ
PROFESOR TITULAR DE UNIVERSIDAD
Publicaciones en las que colabora con CRISTÓBAL SÁNCHEZ MUÑOZ (11)
2023
-
Anthropometric characteristics according to the role performed by World Tour road cyclists for their team
European Journal of Sport Science, Vol. 23, Núm. 9, pp. 1821-1828
2022
-
Nutritional Habits of Professional Cyclists during Pre-Season
Nutrients, Vol. 14, Núm. 18
2020
-
Anthropometric and physical fitness profiles of world-class male padel players
International Journal of Environmental Research and Public Health, Vol. 17, Núm. 2
-
Anthropometric characteristics, body composition and somatotype of elite male young runners
International Journal of Environmental Research and Public Health, Vol. 17, Núm. 2
2019
-
Nutritional intake and body composition changes in a UCI World Tour cycling team during the Tour of Spain
European Journal of Sport Science, Vol. 19, Núm. 1, pp. 86-94
2018
-
World and olympic mountain bike champions' anthropometry, body composition and somatotype
Journal of Sports Medicine and Physical Fitness, Vol. 58, Núm. 6, pp. 843-851
2016
-
Nutritional intake and anthropometric changes of professional road cyclists during a 4-day competition
Scandinavian journal of medicine & science in sports, Vol. 26, Núm. 7, pp. 802-808
2013
-
Relación entre el VO2 max y la composición corporal en adolescentes
Habilidad Motriz: revista de ciencias de la actividad física y del deporte, Núm. 41, pp. 5-11
2012
-
Efecto de un programa de entrenamiento aeróbico de 8 semanas durante las clases de educación física en adolescents
Nutricion Hospitalaria, Vol. 27, Núm. 3, pp. 747-754
-
Hábitos alimentarios de los jóvenes pilotos de motociclismo de élite internacional
Revista Internacional de Medicina y Ciencias de la Actividad Fisica y del Deporte, Vol. 12, Núm. 46, pp. 195-207
2006
-
Composición corporal y cálculo del gasto energético total (GET) en alumnos de la Facultad de Ciencias de la Actividad Física y el Deporte de Granada. Comparación del GET mediante fórmulas predictivas
Nutrición clínica y dietética hospitalaria, Vol. 26, Núm. 2, pp. 24-30