María Antonia
Murcia Tomás
Publications dans lesquelles il/elle collabore avec María Antonia Murcia Tomás (9)
2021
-
Different Methods to Assess the Nutritional Status of Alzheimer Patients
Journal of the American College of Nutrition, Vol. 40, Núm. 1, pp. 86-93
2015
-
Evaluation of antioxidant activity and nutritional composition of flavoured dehydrated soups packaged in different formats. Reducing the sodium content
Journal of Food Science and Technology, Vol. 52, Núm. 12, pp. 7850-7860
2013
-
Assessment of the estrogenicity of the diet of a healthy female Spanish population based on its isoflavone content
Food Additives and Contaminants - Part A Chemistry, Analysis, Control, Exposure and Risk Assessment, Vol. 30, Núm. 4, pp. 627-633
2011
-
Assessment of antimicrobial activity of coffee brewed in three different ways from different origins
European Food Research and Technology, Vol. 233, Núm. 3, pp. 497-505
-
Hábitos aliment arios y estado nutricional de ancianos que viven en una ciudad Española del mediterráneo
Nutricion Hospitalaria, Vol. 26, Núm. 5, pp. 1175-1182
2009
-
Dietary exposure assessment of pregnant women to bisphenol-A from cans and microwave containers in Southern Spain
Food and Chemical Toxicology, Vol. 47, Núm. 2, pp. 506-510
-
Influence of cooking methods on antioxidant activity of vegetables
Journal of Food Science, Vol. 74, Núm. 3
-
Innovación docente en los Seminarios de la asignatura de Nutrición en la Diplomatura de Nutrición y Dietética
II Jornadas ID+TIC 2008: actas. [Recurso electrónico]
-
Innovación docente en los seminarios de la asignatura de Nutrición en la Diplomatura de Nutrición y Dietética
II Jornadas ID+TIC 2008: actas. [Recurso electrónico]