BIOQUIMICA DE LA NUTRICIÓN. IMPLICACIONES TERAPEUTICAS
BioNIT
Universitat Autònoma de Barcelona
Barcelona, EspañaPublicaciones en colaboración con investigadores/as de Universitat Autònoma de Barcelona (8)
2022
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Clinical improvements after treatment with a low-valine and low-fat diet in a pediatric patient with enoyl-CoA hydratase, short chain 1 (ECHS1) deficiency
Orphanet journal of rare diseases, Vol. 17, Núm. 1, pp. 340
2021
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Environmental exposure during pregnancy: Influence on prenatal development and early life: A comprehensive review
Fetal Diagnosis and Therapy, Vol. 48, Núm. 4, pp. 245-257
2020
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The evolving microbiome from pregnancy to early infancy: A comprehensive review
Nutrients, Vol. 12, Núm. 1
2019
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Fratricide-resistant CD1a-specific CAR T cells for the treatment of cortical T-cell acute lymphoblastic leukemia
Blood, Vol. 133, Núm. 21, pp. 2291-2304
2015
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Consenso sobre las grasas y aceites en la alimentación de la población española adulta; postura de la Federación Española de Sociedades de Alimentación, Nutrición y Dietética (FESNAD)
Nutricion Hospitalaria, Vol. 32, Núm. 2, pp. 435-477
2013
2010
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Olive oil and health: Summary of the II international conference on olive oil and health consensus report, Jaén and Córdoba (Spain) 2008
Nutrition, Metabolism and Cardiovascular Diseases, Vol. 20, Núm. 4, pp. 284-294
2006
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Olive oil in cancer prevention and progression
Nutrition Reviews, Vol. 64, Núm. 10 SUPPL. 1