ESPECTROMETRÍA EN FÁSE SÓLIDA
ESPECTROMETRÍA EN FÁSE SÓLIDA
MARÍA GRACIA
BAGUR GONZÁLEZ
PROFESORA TITULAR DE UNIVERSIDAD
Publicaciones en las que colabora con MARÍA GRACIA BAGUR GONZÁLEZ (10)
2024
-
Discrimination/Classification of Edible Vegetable Oils from Raman Spatially Solved Fingerprints Obtained on Portable Instrumentation
Foods, Vol. 13, Núm. 2
-
Innovative non-targeted liquid chromatography fingerprinting approach for authenticating tigernuts under Protected Designation of Origin quality seal
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 104, Núm. 3, pp. 1638-1644
2021
-
Standardization of chromatographic signals – Part I: Towards obtaining instrument-agnostic fingerprints in gas chromatography
Journal of Chromatography A, Vol. 1641
-
Standardization of chromatographic signals – Part II: Expanding instrument-agnostic fingerprints to reverse phase liquid chromatography
Journal of Chromatography A, Vol. 1641
2020
-
Chromatographic methods
Food Authentication and Traceability (Elsevier), pp. 65-99
2019
-
Alternative data mining/machine learning methods for the analytical evaluation of food quality and authenticity – A review
Food Research International, Vol. 122, pp. 25-39
2017
-
Cursos cero para las titulaciones de la Facultad de Ciencias de la Universidad de Granada
Evaluación de la Calidad de la Investigación y de la Educación Superior: libro de resúmenes XIV FECIES
2010
-
Integración de distintos tipos de actuaciones en la formación del profesorado novel: mentorización, asesoramiento y entrenamiento
Formación inicial del profesorado universitario [Recurso electrónico] (Secretariado de Formación y Apoyo a la Calidad), pp. 153-162
2007
-
Fundamentos de la calibración y cuantificación en química analítica separativa
Homenaje al profesor don Fermín Capitán: Investigación actual de la Escuela Analítica de Granada (Editorial Universidad de Granada), pp. 707-738
-
Principles of analytical calibration/quantification for the separation sciences
Journal of Chromatography A, Vol. 1158, Núm. 1-2, pp. 33-46