FERMÍN GERARDO ALES BARRERO-rekin lankidetzan egindako argitalpenak (28)

2007

  1. Determinación de residuos de quinolonas legisladas por la que en alimentos de origen animal mediante electroforesis capilar con detección por espectrometría de masas

    Homenaje al profesor don Fermín Capitán: Investigación actual de la Escuela Analítica de Granada (Editorial Universidad de Granada), pp. 465-484

2003

  1. Derivatization of biomolecules for chemiluminescent detection in capillary electrophoresis

    Journal of Chromatography B: Analytical Technologies in the Biomedical and Life Sciences, Vol. 793, Núm. 1, pp. 49-74

  2. Determination of albumin in biological fluids by flow injection analysis using the peroxyoxalate chemiluminescent system in micellar medium

    Analytical and Bioanalytical Chemistry, Vol. 377, Núm. 2, pp. 281-286

2002

  1. Potential of chemiluminescence and bioluminescence in organic analysis

    Current Organic Chemistry, Vol. 6, Núm. 1, pp. 1-20

1999

  1. Screening and removing systematic errors in luminescence-based analysis of complex matrices

    Biomedical Chromatography, Vol. 13, Núm. 2, pp. 151-154