ANALISIS AUDIOVISUAL Y APLICACION DE NUEVAS TECNOLOGIAS EN LA E. FISICA Y EN ENTRENAMIENTO DEPORTIVO
ANEF
Universidad Pablo de Olavide
Sevilla, EspañaPublicaciones en colaboración con investigadores/as de Universidad Pablo de Olavide (9)
2022
-
DESIGN, VALIDATION, AND RELIABILITY OF AN OBSERVATIONAL INSTRUMENT ASSESSING PIVOT INFLUENCE ON TACTICAL EFFECTIVENESS IN TEAM-HANDBALL
Kinesiology, Vol. 54, Núm. 1, pp. 166-174
2018
-
Evaluation of tactical performance in invasion team sports: a systematic review
International Journal of Performance Analysis in Sport, Vol. 18, Núm. 2, pp. 195-216
-
Tramadol effects on physical performance and sustained attention during a 20-min indoor cycling time-trial: A randomised controlled trial
Journal of Science and Medicine in Sport, Vol. 21, Núm. 7, pp. 654-660
2015
-
Effect of physical activity, nutritional education, and consumption of extra virgin olive oil on lipid, physiological, and anthropometric Profiles in a Pediatric Population
Journal of Physical Activity and Health, Vol. 12, Núm. 9, pp. 1245-1252
-
Un programa de estiramiento en educación física realizado una vez a la semana también mejora la extensibilidad isquiosural en escolares: Un diseño controlado aleatorio por grupos
Nutricion Hospitalaria, Vol. 32, Núm. 4, pp. 1715-1721
2013
-
Results of a 7-week school-based physical activity and nutrition pilot program on health-related parameters in primary school children in southern spain
Pediatric Exercise Science, Vol. 25, Núm. 2, pp. 248-261
2012
-
Efecto de un programa de entrenamiento aeróbico de 8 semanas durante las clases de educación física en adolescents
Nutricion Hospitalaria, Vol. 27, Núm. 3, pp. 747-754
2011
-
La actividad física en adolescentes no muestra relación con el consumo máximo de oxígeno
Archivos de Medicina del Deporte, Vol. 28, Núm. 142, pp. 103-112
2008
-
Effects of sodium bicarbonate ingestion on performance and perceptual responses in a laboratory-simulated bmx cycling qualification series
Journal of Strength and Conditioning Research, Vol. 22, Núm. 5, pp. 1645-1653