CRISTINA
CAMPOY FOLGOSO
PROFESORA TITULAR DE UNIVERSIDAD
Instituto de Agroquímica y Tecnología de los Alimentos
Valencia, EspañaPublicaciones en colaboración con investigadores/as de Instituto de Agroquímica y Tecnología de los Alimentos (6)
2022
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SARS-CoV-2 RNA and antibody detection in breast milk from a prospective multicentre study in Spain
Archives of disease in childhood. Fetal and neonatal edition, Vol. 107, Núm. 2, pp. 216-221
2018
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Towards microbiome-informed dietary recommendations for promoting metabolic and mental health: Opinion papers of the MyNewGut project
Clinical Nutrition, Vol. 37, Núm. 6, pp. 2191-2197
2010
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Gut microbiota composition is associated with body weight, weight gain and biochemical parameters in pregnant women
British Journal of Nutrition, Vol. 104, Núm. 1, pp. 83-92
2009
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Interplay between weight loss and gut microbiota composition in overweight adolescents
Obesity, Vol. 17, Núm. 10, pp. 1906-1915
2008
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Estudio de la influencia de la nutrición y genética maternas sobre la programación del desarrollo del tejido adiposo fetal (Estudio Preobe)
Nutricion Hospitalaria, Vol. 23, Núm. 6, pp. 584-590
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Gut microbes and obesity in adolescents
Proceedings of the Nutrition Society