Gregorio Varela Moreiras-rekin lankidetzan egindako argitalpenak (13)

1983

  1. Influence of Hansenula anomala yeast intake on the liver and kidney metabolism of the trout (Salmo gairdneri)

    Comparative Biochemistry and Physiology -- Part A: Physiology, Vol. 75, Núm. 4, pp. 609-613

1982

  1. Alterations of erythrocytes of the rainbow trout (Salmo gairdneri) by the use of hansenula anomala yeast as sole protein source

    Comparative Biochemistry and Physiology -- Part A: Physiology, Vol. 72, Núm. 4, pp. 693-696

1981

  1. EFECTO DE LA ADMINISTRACION DE CORTISOL SOBRE EL DESTINO DE LA PROTEINA DIETARIA EN LA RATA EN CRECIMIENTO

    Archivos de Farmacologia y Toxicologia, Vol. 7, Núm. 3, pp. 341-351

  2. Nitrogen utilization by rainbow trout (Salmo gairdneri) fed on the yeast Hansenula anomala

    Comparative Biochemistry and Physiology -- Part A: Physiology, Vol. 69, Núm. 3, pp. 583-586

1980

  1. Possible palliative role of cortisol treatment in protein-deficient pregnant rats.

    Proceedings of the Nutrition Society, Vol. 39, Núm. 1

1979

  1. LA EDAD COMO FACTOR DETERMINANTE DE LA UTILIZACION NUTRITIVA DE LA PROTEINA POR LA TRUCHA

    Revista Espanola de Fisiologia, Vol. 35, Núm. 3, pp. 273-278

  2. The yeast hansenula anomala as a protein source for rainbow trout (salmo gairdneri). hematological aspects

    Comparative Biochemistry and Physiology -- Part A: Physiology, Vol. 63, Núm. 1, pp. 153-157

1977

  1. Contribución al estudio de la digestibilidad en el hombre. Influencia del tipo de grasa de la dieta

    Revista Clinica Espanola, Vol. 145, Núm. 1, pp. 25-28

  2. Dietary protein, cortisol and fetal growth

    Annals of Nutrition and Metabolism, Vol. 21, pp. 215-216

  3. The influence of high dietary fat levels on protein utilization by the trout, (Salmo gairdnerii)

    Comparative Biochemistry and Physiology -- Part A: Physiology, Vol. 56, Núm. 1, pp. 37-41

1976

  1. EFECTO DE LA DIETA SOBRE LA COMPOSICION EN ACIDOS GRASOS DE LA TRUCHA (SALMO GAIRDNERII)

    Revista Espanola de Fisiologia, Vol. 32, Núm. 4, pp. 317-322