Departamento
FISIOLOGÍA
Capítulos de Libro (21) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2020
-
Aprendizaje basado en juego y gamificación para enseñar el espacio urbano en Educación Secundaria
Teoría y práctica en investigación educativa: una perspectiva internacional (Dykinson), pp. 954-962
-
Casos de Estudio con OxCal
Métodos cronométricos en arqueología, prehistoria y paleontología (Dextra), pp. 329-374
-
Coenzyme Q, mtDNA and Mitochondrial Dysfunction During Aging
Coenzyme Q in Aging (Springer International Publishing), pp. 191-225
-
Cooperative learning based on simulation of scientific congresses
EDULEARN20 Proceedings: 12th International Conference on Education and New Learning TechnologiesOnline Conference. 6-7 July, 2020. (IATED Academy), pp. 818-823
-
Effects of virgin olive oil on fatty acid composition of pancreatic cell membranes: Modulation of acinar cell function and signaling, and cell injury
Olives and Olive Oil in Health and Disease Prevention (Elsevier), pp. 569-580
-
Ejercicio físico y nutrición: papel en la salud y efecto antienvejecimiento
Nutrición deportiva [Recurso electrónico]: desde la fisiología a la práctica (Editorial Médica Panamericana), pp. 405-415
-
Estrés oxidativo y antioxidantes
Nutrición deportiva [Recurso electrónico]: desde la fisiología a la práctica (Editorial Médica Panamericana), pp. 299-312
-
Evaluation of indicators of academic performance and labor insertion of graduates for degree in pharmacy: Making progress towards a quality future
EDULEARN20 Proceedings: 12th International Conference on Education and New Learning TechnologiesOnline Conference. 6-7 July, 2020. (IATED Academy), pp. 3356-3362
-
Gastronomía y deporte
Nutrición deportiva [Recurso electrónico]: desde la fisiología a la práctica (Editorial Médica Panamericana), pp. 369-379
-
Grasas: suplementación y ayuda ergogénica
Nutrición deportiva [Recurso electrónico]: desde la fisiología a la práctica (Editorial Médica Panamericana), pp. 91-104
-
Hydroxytyrosol as a component in the Mediterranean diet and its role in disease prevention
The Mediterranean Diet: An Evidence-Based Approach (Elsevier), pp. 165-178
-
Hydroxytyrosol: Features and impact on pancreatitis
Olives and Olive Oil in Health and Disease Prevention (Elsevier), pp. 581-591
-
Influence of olive oil on pancreatic, biliary, and gastric secretion: Role of gastrointestinal peptides
Olives and Olive Oil in Health and Disease Prevention (Elsevier), pp. 557-568
-
Innovation in tutorship: Cooperation between experienced and beginners university professors
EDULEARN20 Proceedings: 12th International Conference on Education and New Learning TechnologiesOnline Conference. 6-7 July, 2020. (IATED Academy), pp. 824-828
-
Nutrition and Hydration in Basketball Athletes
Basketball Sports Medicine and Science (Springer Berlin Heidelberg), pp. 65-79
-
Olive oil and male fertility
Olives and Olive Oil in Health and Disease Prevention (Elsevier), pp. 435-444
-
Prólogo
Pandemia y confinamiento: aportes antropológicos sobre el malestar en la cultura global (Editorial Universidad de Granada), pp. 9-13
-
Prólogo.
Imperialismo y ejércitos (Universidad de Granada), pp. 11-12
-
Sensibilización en violencia de género con alumnado de Secundaria a través de una escape room
Teoría y práctica en investigación educativa: una perspectiva internacional (Dykinson), pp. 1115-1124
-
The role of coenzyme Q10 in the protection of bone health during aging
Aging: Oxidative Stress and Dietary Antioxidants (Elsevier), pp. 173-182