Capítulos de Libro (21) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a

2020

  1. Aprendizaje basado en juego y gamificación para enseñar el espacio urbano en Educación Secundaria

    Teoría y práctica en investigación educativa: una perspectiva internacional (Dykinson), pp. 954-962

  2. Casos de Estudio con OxCal

    Métodos cronométricos en arqueología, prehistoria y paleontología (Dextra), pp. 329-374

  3. Coenzyme Q, mtDNA and Mitochondrial Dysfunction During Aging

    Coenzyme Q in Aging (Springer International Publishing), pp. 191-225

  4. Cooperative learning based on simulation of scientific congresses

    EDULEARN20 Proceedings: 12th International Conference on Education and New Learning TechnologiesOnline Conference. 6-7 July, 2020. (IATED Academy), pp. 818-823

  5. Effects of virgin olive oil on fatty acid composition of pancreatic cell membranes: Modulation of acinar cell function and signaling, and cell injury

    Olives and Olive Oil in Health and Disease Prevention (Elsevier), pp. 569-580

  6. Ejercicio físico y nutrición: papel en la salud y efecto antienvejecimiento

    Nutrición deportiva [Recurso electrónico]: desde la fisiología a la práctica (Editorial Médica Panamericana), pp. 405-415

  7. Estrés oxidativo y antioxidantes

    Nutrición deportiva [Recurso electrónico]: desde la fisiología a la práctica (Editorial Médica Panamericana), pp. 299-312

  8. Evaluation of indicators of academic performance and labor insertion of graduates for degree in pharmacy: Making progress towards a quality future

    EDULEARN20 Proceedings: 12th International Conference on Education and New Learning TechnologiesOnline Conference. 6-7 July, 2020. (IATED Academy), pp. 3356-3362

  9. Gastronomía y deporte

    Nutrición deportiva [Recurso electrónico]: desde la fisiología a la práctica (Editorial Médica Panamericana), pp. 369-379

  10. Grasas: suplementación y ayuda ergogénica

    Nutrición deportiva [Recurso electrónico]: desde la fisiología a la práctica (Editorial Médica Panamericana), pp. 91-104

  11. Hydroxytyrosol as a component in the Mediterranean diet and its role in disease prevention

    The Mediterranean Diet: An Evidence-Based Approach (Elsevier), pp. 165-178

  12. Hydroxytyrosol: Features and impact on pancreatitis

    Olives and Olive Oil in Health and Disease Prevention (Elsevier), pp. 581-591

  13. Influence of olive oil on pancreatic, biliary, and gastric secretion: Role of gastrointestinal peptides

    Olives and Olive Oil in Health and Disease Prevention (Elsevier), pp. 557-568

  14. Innovation in tutorship: Cooperation between experienced and beginners university professors

    EDULEARN20 Proceedings: 12th International Conference on Education and New Learning TechnologiesOnline Conference. 6-7 July, 2020. (IATED Academy), pp. 824-828

  15. Nutrition and Hydration in Basketball Athletes

    Basketball Sports Medicine and Science (Springer Berlin Heidelberg), pp. 65-79

  16. Olive oil and male fertility

    Olives and Olive Oil in Health and Disease Prevention (Elsevier), pp. 435-444

  17. Prólogo

    Pandemia y confinamiento: aportes antropológicos sobre el malestar en la cultura global (Editorial Universidad de Granada), pp. 9-13

  18. Prólogo.

    Imperialismo y ejércitos (Universidad de Granada), pp. 11-12

  19. Sensibilización en violencia de género con alumnado de Secundaria a través de una escape room

    Teoría y práctica en investigación educativa: una perspectiva internacional (Dykinson), pp. 1115-1124

  20. The role of coenzyme Q10 in the protection of bone health during aging

    Aging: Oxidative Stress and Dietary Antioxidants (Elsevier), pp. 173-182