Plasma alkylresorcinols, biomarkers of whole-grain wheat and rye intake, and incidence of colorectal cancer

  1. Kyrø, C.
  2. Olsen, A.
  3. Landberg, R.
  4. Skeie, G.
  5. Loft, S.
  6. Åman, P.
  7. Leenders, M.
  8. Dik, V.K.
  9. Siersema, P.D.
  10. Pischon, T.
  11. Christensen, J.
  12. Overvad, K.
  13. Boutron-Ruault, M.-C.
  14. Fagherazzi, G.
  15. Cottet, V.
  16. Kühn, T.
  17. Chang-Claude, J.
  18. Boeing, H.
  19. Trichopoulou, A.
  20. Bamia, C.
  21. Trichopoulos, D.
  22. Palli, D.
  23. Krogh, V.
  24. Tumino, R.
  25. Vineis, P.
  26. Panico, S.
  27. Peeters, P.H.
  28. Weiderpass, E.
  29. Bakken, T.
  30. Åsli, L.A.
  31. Argüelles, M.
  32. Jakszyn, P.
  33. Sánchez, M.-J.
  34. Amiano, P.
  35. Huerta, J.M.
  36. Barricarte, A.
  37. Ljuslinder, I.
  38. Palmqvist, R.
  39. Khaw, K.-T.
  40. Wareham, N.
  41. Key, T.J.
  42. Travis, R.C.
  43. Ferrari, P.
  44. Freisling, H.
  45. Jenab, M.
  46. Gunter, M.J.
  47. Murphy, N.
  48. Riboli, E.
  49. Tjønneland, A.
  50. Bueno-De-Mesquita, H.B.
  51. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
Journal of the National Cancer Institute

ISSN: 0027-8874 1460-2105

Año de publicación: 2014

Volumen: 106

Número: 1

Tipo: Artículo

DOI: 10.1093/JNCI/DJT352 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor