Consumption of predefined 'Nordic' dietary items in ten European countries - An investigation in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition (EPIC) cohort

  1. Roswall, N.
  2. Olsen, A.
  3. Boll, K.
  4. Christensen, J.
  5. Halkjær, J.
  6. Sorensen, T.I.A.
  7. Dahm, C.C.
  8. Overvad, K.
  9. Clavel-Chapelon, F.
  10. Boutron-Ruault, M.C.
  11. Cottet, V.
  12. Teucher, B.
  13. Kaaks, R.
  14. Boeing, H.
  15. Von Ruesten, A.
  16. Trichopoulou, A.
  17. Oikonomou, E.
  18. Vasilopoulou, E.
  19. Pala, V.
  20. Sacerdote, C.
  21. Mattiello, A.
  22. Masala, G.
  23. Peeters, P.H.M.
  24. Bueno-De-Mesquita, H.B.
  25. Engeset, D.
  26. Skeie, G.
  27. Asli, L.A.
  28. Amiano, P.
  29. Jakszyn, P.
  30. Ardanaz, E.
  31. Huerta, J.M.
  32. Quirós, J.R.
  33. Molina-Montes, E.
  34. Nilsson, L.M.
  35. Johansson, I.
  36. Wirfält, E.
  37. Drake, I.
  38. Mulligan, A.A.
  39. Khaw, K.T.
  40. Romaguera, D.
  41. Vergnaud, A.-C.
  42. Key, T.
  43. Riboli, E.
  44. Tjonneland, A.
  45. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
Public Health Nutrition

ISSN: 1475-2727 1368-9800

Año de publicación: 2014

Volumen: 17

Número: 12

Páginas: 2650-2659

Tipo: Artículo

DOI: 10.1017/S1368980014000159 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor