Plasma 25-hydroxyvitamin D concentration and lymphoma risk: Results of the european prospective investigation into cancer and nutrition

  1. Łuczyńska, A.
  2. Kaaks, R.
  3. Rohrmann, S.
  4. Becker, S.
  5. Linseisen, J.
  6. Buijsse, B.
  7. Overvad, K.
  8. Trichopoulou, A.
  9. Valanou, E.
  10. Barmpitsioti, A.
  11. Masala, G.
  12. Agnoli, C.
  13. Tumino, R.
  14. Panico, S.
  15. Bas Bueno-de-Mesquita, H.
  16. Van Duijnhoven, F.J.B.
  17. Peeters, P.H.M.
  18. Vermeulen, R.
  19. Weiderpass, E.
  20. Brustad, M.
  21. Skeie, G.
  22. González, C.A.
  23. Jakszyn, P.
  24. Ramón Quirós, J.
  25. Sánchez, M.-J.
  26. Huerta, J.M.
  27. Ardanaz, E.
  28. Melin, B.
  29. Johansson, A.S.
  30. Almquist, M.
  31. Malm, J.
  32. Khaw, K.-T.
  33. Wareham, N.
  34. Travis, R.C.
  35. Fedirko, V.
  36. Romieu, I.
  37. Jenab, M.
  38. Gallo, V.
  39. Riboli, E.
  40. Vineis, P.
  41. Nieters, A.
  42. Mostrar todos os autores +
Revista:
American Journal of Clinical Nutrition

ISSN: 0002-9165 1938-3207

Ano de publicación: 2013

Volume: 98

Número: 3

Páxinas: 827-838

Tipo: Artigo

DOI: 10.3945/AJCN.112.054676 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso aberto editor