Dietary fibre intake and ischaemic heart disease mortality: The European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition-Heart study

  1. Crowe, F.L.
  2. Key, T.J.
  3. Appleby, P.N.
  4. Overvad, K.
  5. Schmidt, E.B.
  6. Egeberg, R.
  7. Tjønneland, A.
  8. Kaaks, R.
  9. Teucher, B.
  10. Boeing, H.
  11. Weikert, C.
  12. Trichopoulou, A.
  13. Ouranos, V.
  14. Valanou, E.
  15. Masala, G.
  16. Sieri, S.
  17. Panico, S.
  18. Tumino, R.
  19. Matullo, G.
  20. Bueno-De-Mesquita, H.B.
  21. Boer, J.M.A.
  22. Beulens, J.W.J.
  23. Van Der Schouw, Y.T.
  24. Quirós, J.R.
  25. Buckland, G.
  26. Sánchez, M.-J.
  27. Dorronsoro, M.
  28. Huerta, J.M.
  29. Moreno-Iribas, C.
  30. Hedblad, B.
  31. Jansson, J.H.
  32. Wennberg, P.
  33. Khaw, K.-T.
  34. Wareham, N.
  35. Ferrari, P.
  36. Illner, A.-K.
  37. Chuang, S.-C.
  38. Norat, T.
  39. Danesh, J.
  40. Riboli, E.
  41. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
European Journal of Clinical Nutrition

ISSN: 0954-3007 1476-5640

Año de publicación: 2012

Volumen: 66

Número: 8

Páginas: 950-956

Tipo: Artículo

DOI: 10.1038/EJCN.2012.51 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor

Objetivos de desarrollo sostenible