Pre-diagnostic meat and fibre intakes in relation to colorectal cancer survival in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition

  1. Ward, H.A.
  2. Norat, T.
  3. Overvad, K.
  4. Dahm, C.C.
  5. Bueno-De-Mesquita, H.B.
  6. Jenab, M.
  7. Fedirko, V.
  8. Van Duijnhoven, F.J.B.
  9. Skeie, G.
  10. Romaguera-Bosch, D.
  11. Tjonneland, A.
  12. Olsen, A.
  13. Carbonnel, F.
  14. Affret, A.
  15. Boutron-Ruault, M.-C.
  16. Katzke, V.
  17. Kühn, T.
  18. Aleksandrova, K.
  19. Boeing, H.
  20. Trichopoulou, A.
  21. Lagiou, P.
  22. Bamia, C.
  23. Palli, D.
  24. Sieri, S.
  25. Tumino, R.
  26. Naccarati, A.
  27. Mattiello, A.
  28. Peeters, P.H.
  29. Weiderpass, E.
  30. Åsli, L.A.
  31. Jakszyn, P.
  32. Ramón Quirós, J.
  33. Sánchez, M.-J.
  34. Dorronsoro, M.
  35. Huerta, J.-M.
  36. Barricarte, A.
  37. Jirström, K.
  38. Ericson, U.
  39. Johansson, I.
  40. Gylling, B.
  41. Bradbury, K.E.
  42. Khaw, K.-T.
  43. Wareham, N.J.
  44. Stepien, M.
  45. Freisling, H.
  46. Murphy, N.
  47. Cross, A.J.
  48. Riboli, E.
  49. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
British Journal of Nutrition

ISSN: 1475-2662 0007-1145

Año de publicación: 2016

Volumen: 116

Número: 2

Páginas: 316-325

Tipo: Artículo

DOI: 10.1017/S0007114516001859 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor