Pre-diagnostic meat and fibre intakes in relation to colorectal cancer survival in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition
- Ward, H.A.
- Norat, T.
- Overvad, K.
- Dahm, C.C.
- Bueno-De-Mesquita, H.B.
- Jenab, M.
- Fedirko, V.
- Van Duijnhoven, F.J.B.
- Skeie, G.
- Romaguera-Bosch, D.
- Tjonneland, A.
- Olsen, A.
- Carbonnel, F.
- Affret, A.
- Boutron-Ruault, M.-C.
- Katzke, V.
- Kühn, T.
- Aleksandrova, K.
- Boeing, H.
- Trichopoulou, A.
- Lagiou, P.
- Bamia, C.
- Palli, D.
- Sieri, S.
- Tumino, R.
- Naccarati, A.
- Mattiello, A.
- Peeters, P.H.
- Weiderpass, E.
- Åsli, L.A.
- Jakszyn, P.
- Ramón Quirós, J.
- Sánchez, M.-J.
- Dorronsoro, M.
- Huerta, J.-M.
- Barricarte, A.
- Jirström, K.
- Ericson, U.
- Johansson, I.
- Gylling, B.
- Bradbury, K.E.
- Khaw, K.-T.
- Wareham, N.J.
- Stepien, M.
- Freisling, H.
- Murphy, N.
- Cross, A.J.
- Riboli, E.
- Mostrar todos los/as autores/as +
ISSN: 1475-2662, 0007-1145
Año de publicación: 2016
Volumen: 116
Número: 2
Páginas: 316-325
Tipo: Artículo