Latin American consumption of major food groups: Results from the ELANS study

  1. Kovalskys, I.
  2. Zonis, L.
  3. Guajardo, V.
  4. Rigotti, A.
  5. Koletzko, B.
  6. Fisberg, M.
  7. Del Arco, A.
  8. Gómez, G.
  9. Herrera-Cuenca, M.
  10. Sanabria, L.Y.C.
  11. García, M.C.Y.
  12. Pareja, R.G.
  13. Zimberg, I.Z.
  14. Previdelli, A.N.
  15. Moreno, L.A.
  16. Fisberg, R.
  17. Amigo, M.P.
  18. Janezic, X.
  19. Cardini, F.
  20. Echeverry, M.
  21. Langsman, M.
  22. de França, N.A.G.
  23. Echeverría, G.
  24. Landaeta, L.
  25. Castillo, Ó.
  26. Vargas, L.N.
  27. Tobar, L.F.
  28. Castillo, Y.M.
  29. Salas, G.G.
  30. Chinnock, A.
  31. Rojas, R.M.
  32. Yépez Gar-Cía, M.C.
  33. Cáceres, M.V.
  34. Ocampo, M.B.
  35. Torres, R.P.
  36. Liria, M.R.
  37. Meza, K.
  38. Abad, M.
  39. Landaeta-Jiménez, M.
  40. Méndez, B.
  41. Vásquez, M.
  42. Ramírez, G.
  43. Hernández, P.
  44. Meza, C.
  45. Rivas, O.
  46. Morales, V.
  47. Pratt, M.
  48. Fisberg, R.M.
  49. Gonçalves, P.B.
  50. Alberico, C.
  51. de Moraes Ferrari, G.L.
  52. Mostra tots els autors/es +
Revista:
PLoS ONE

ISSN: 1932-6203

Any de publicació: 2019

Volum: 14

Número: 12

Tipus: Article

DOI: 10.1371/JOURNAL.PONE.0225101 GOOGLE SCHOLAR lock_openAccés obert editor