Latin American consumption of major food groups: Results from the ELANS study

  1. Kovalskys, I.
  2. Zonis, L.
  3. Guajardo, V.
  4. Rigotti, A.
  5. Koletzko, B.
  6. Fisberg, M.
  7. Del Arco, A.
  8. Gómez, G.
  9. Herrera-Cuenca, M.
  10. Sanabria, L.Y.C.
  11. García, M.C.Y.
  12. Pareja, R.G.
  13. Zimberg, I.Z.
  14. Previdelli, A.N.
  15. Moreno, L.A.
  16. Fisberg, R.
  17. Amigo, M.P.
  18. Janezic, X.
  19. Cardini, F.
  20. Echeverry, M.
  21. Langsman, M.
  22. de França, N.A.G.
  23. Echeverría, G.
  24. Landaeta, L.
  25. Castillo, Ó.
  26. Vargas, L.N.
  27. Tobar, L.F.
  28. Castillo, Y.M.
  29. Salas, G.G.
  30. Chinnock, A.
  31. Rojas, R.M.
  32. Yépez Gar-Cía, M.C.
  33. Cáceres, M.V.
  34. Ocampo, M.B.
  35. Torres, R.P.
  36. Liria, M.R.
  37. Meza, K.
  38. Abad, M.
  39. Landaeta-Jiménez, M.
  40. Méndez, B.
  41. Vásquez, M.
  42. Ramírez, G.
  43. Hernández, P.
  44. Meza, C.
  45. Rivas, O.
  46. Morales, V.
  47. Pratt, M.
  48. Fisberg, R.M.
  49. Gonçalves, P.B.
  50. Alberico, C.
  51. de Moraes Ferrari, G.L.
  52. Montrer des auteurs +
Revue:
PLoS ONE

ISSN: 1932-6203

Année de publication: 2019

Volumen: 14

Número: 12

Type: Article

DOI: 10.1371/JOURNAL.PONE.0225101 GOOGLE SCHOLAR lock_openAccès ouvert editor