Safety evaluation of the food enzyme α-amylase from a genetically modified Aspergillus niger (strain NZYM-MC)
- Silano, V.
- Barat Baviera, J.M.
- Bolognesi, C.
- Brüschweiler, B.J.
- Cocconcelli, P.S.
- Crebelli, R.
- Gott, D.M.
- Grob, K.
- Lampi, E.
- Mortensen, A.
- Riviere, G.
- Steffensen, I.-L.
- Tlustos, C.
- van Loveren, H.
- Vernis, L.
- Zorn, H.
- Kärenlampi, S.
- Marcon, F.
- Penninks, A.
- Smith, A.
- Aguilera-Gómez, M.
- Andryszkiewicz, M.
- Arcella, D.
- Kovalkovičová, N.
- Liu, Y.
- Rossi, A.
- Engel, K.-H.
- Chesson, A.
- Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
EFSA Journal
ISSN: 1831-4732
Año de publicación: 2018
Volumen: 16
Número: 10
Tipo: Artículo