Safety evaluation of the food enzyme α-amylase from a genetically modified Aspergillus niger (strain NZYM-MC)

  1. Silano, V.
  2. Barat Baviera, J.M.
  3. Bolognesi, C.
  4. Brüschweiler, B.J.
  5. Cocconcelli, P.S.
  6. Crebelli, R.
  7. Gott, D.M.
  8. Grob, K.
  9. Lampi, E.
  10. Mortensen, A.
  11. Riviere, G.
  12. Steffensen, I.-L.
  13. Tlustos, C.
  14. van Loveren, H.
  15. Vernis, L.
  16. Zorn, H.
  17. Kärenlampi, S.
  18. Marcon, F.
  19. Penninks, A.
  20. Smith, A.
  21. Aguilera-Gómez, M.
  22. Andryszkiewicz, M.
  23. Arcella, D.
  24. Kovalkovičová, N.
  25. Liu, Y.
  26. Rossi, A.
  27. Engel, K.-H.
  28. Chesson, A.
  29. Mostrar todos los/as autores/as +
Revista:
EFSA Journal

ISSN: 1831-4732

Año de publicación: 2018

Volumen: 16

Número: 10

Tipo: Artículo

DOI: 10.2903/J.EFSA.2018.5451 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor