Biological evaluation and quantitative analysis of antioxidant compounds in pulps of the Amazonian fruits bacuri (Platonia insignis Mart.), ingá (Inga edulis Mart.), and uchi (Sacoglottis uchi Huber) by UHPLC-ESI-MS/MS

  1. de Freitas, F.A.
  2. Araújo, R.C.
  3. Soares, E.R.
  4. Nunomura, R.C.S.
  5. da Silva, F.M.A.
  6. da Silva, S.R.S.
  7. de Souza, A.Q.L.
  8. de Souza, A.D.L.
  9. Franco-Montalbán, F.
  10. Acho, L.D.R.
  11. Lima, E.S.
  12. Bataglion, G.A.
  13. Koolen, H.H.F.
Revista:
Journal of Food Biochemistry

ISSN: 1745-4514 0145-8884

Año de publicación: 2018

Volumen: 42

Número: 1

Tipo: Artículo

DOI: 10.1111/JFBC.12455 GOOGLE SCHOLAR