Symphytum species: A comprehensive review on chemical composition, food applications and phytopharmacology

  1. Salehi, B.
  2. Sharopov, F.
  3. Tumer, T.B.
  4. Ozleyen, A.
  5. Rodríguez-Pérez, C.
  6. Ezzat, S.M.
  7. Azzini, E.
  8. Hosseinabadi, T.
  9. Butnariu, M.
  10. Sarac, I.
  11. Bostan, C.
  12. Acharya, K.
  13. Sen, S.
  14. Kasapoglu, K.N.
  15. Daşkaya-Dikmen, C.
  16. Özçelik, B.
  17. Baghalpour, N.
  18. Sharifi-Rad, J.
  19. Fokou, P.V.T.
  20. Cho, W.C.
  21. Martins, N.
Revista:
Molecules

ISSN: 1420-3049

Any de publicació: 2019

Volum: 24

Número: 12

Tipus: Revisió

DOI: 10.3390/MOLECULES24122272 GOOGLE SCHOLAR lock_openAccés obert editor