The association between dietary flavonoid and lignan intakes and incident type 2 diabetes in european populations: The EPIC-InterAct study

  1. Zamora-Ros, R.
  2. Forouhi, N.G.
  3. Sharp, S.J.
  4. González, C.A.
  5. Buijsse, B.
  6. Guevara, M.
  7. Van Der Schouw, Y.T.
  8. Amiano, P.
  9. Boeing, H.
  10. Bredsdorff, L.
  11. Clavel-Chapelon, F.
  12. Fagherazzi, G.
  13. Feskens, E.J.
  14. Franks, P.W.
  15. Grioni, S.
  16. Katzke, V.
  17. Key, T.J.
  18. Khaw, K.-T.
  19. Kühn, T.
  20. Masala, G.
  21. Mattiello, A.
  22. Molina-Montes, E.
  23. Nilsson, P.M.
  24. Overvad, K.
  25. Perquier, F.
  26. Ramón Quirós, J.
  27. Romieu, I.
  28. Sacerdote, C.
  29. Scalbert, A.
  30. Schulze, M.
  31. Slimani, N.
  32. Spijkerman, A.M.W.
  33. Tjonneland, A.
  34. Tormo, M.J.
  35. Tumino, R.
  36. Van Der A., D.L.
  37. Langenberg, C.
  38. Riboli, E.
  39. Wareham, N.J.
  40. Mostrar todos os autores +
Revista:
Diabetes Care

ISSN: 0149-5992 1935-5548

Ano de publicación: 2013

Volume: 36

Número: 12

Páxinas: 3961-3970

Tipo: Artigo

DOI: 10.2337/DC13-0877 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso aberto editor