Intake of coffee, decaffeinated coffee, or tea does not affect risk for pancreatic cancer: Results from the european prospective investigation into nutrition and cancer study
- Bhoo-Pathy, N.
- Uiterwaal, C.S.P.M.
- Dik, V.K.
- Jeurnink, S.M.
- Bech, B.H.
- Overvad, K.
- Halkjær, J.
- Tjønneland, A.
- Boutron-Ruault, M.
- Fagherazzi, G.
- Racine, A.
- Katzke, V.A.
- Li, K.
- Boeing, H.
- Floegel, A.
- Androulidaki, A.
- Bamia, C.
- Trichopoulou, A.
- Masala, G.
- Panico, S.
- Crosignani, P.
- Tumino, R.
- Vineis, P.
- Peeters, P.H.M.
- Gavrilyuk, O.
- Skeie, G.
- Weiderpass, E.
- Duell, E.J.
- Arguelles, M.
- Molina-Montes, E.
- Navarro, C.
- Ardanaz, E.
- Dorronsoro, M.
- Lindkvist, B.
- Wallström, P.
- Sund, M.
- Ye, W.
- Khaw, K.
- Wareham, N.
- Key, T.J.
- Travis, R.C.
- Duarte-Salles, T.
- Freisling, H.
- Licaj, I.
- Gallo, V.
- Michaud, D.S.
- Riboli, E.
- Bueno-De-Mesquita, H.B.
- Mostrar todos los/as autores/as +
ISSN: 1542-3565
Año de publicación: 2013
Volumen: 11
Número: 11
Páginas: 1486-1492
Tipo: Artículo