Dietary intakes of individual flavanols and flavonols are inversely associated with incident type 2 diabetes in European populations
- Zamora-Ros, R.
- Forouhi, N.G.
- Sharp, S.J.
- González, C.A.
- Buijsse, B.
- Guevara, M.
- van der Schouw, Y.T.
- Amiano, P.
- Boeing, H.
- Bredsdorff, L.
- Fagherazzi, G.
- Feskens, E.J.
- Franks, P.W.
- Grioni, S.
- Katzke, V.
- Key, T.J.
- Khaw, K.-T.
- Kühn, T.
- Masala, G.
- Mattiello, A.
- Molina-Montes, E.
- Nilsson, P.M.
- Overvad, K.
- Perquier, F.
- Redondo, M.L.
- Ricceri, F.
- Rolandsson, O.
- Romieu, I.
- Roswall, N.
- Scalbert, A.
- Schulze, M.
- Slimani, N.
- Spijkerman, A.M.W.
- Tjonneland, A.
- Tormo, M.J.
- Touillaud, M.
- Tumino, R.
- van der A., D.L.
- van Woudenbergh, G.J.
- Langenberg, C.
- Riboli, E.
- Wareham, N.J.
- Mostrar todos os autores +
ISSN: 0022-3166, 1541-6100
Ano de publicación: 2014
Volume: 144
Número: 3
Páxinas: 335-343
Tipo: Artigo