Dietary intakes of individual flavanols and flavonols are inversely associated with incident type 2 diabetes in European populations

  1. Zamora-Ros, R.
  2. Forouhi, N.G.
  3. Sharp, S.J.
  4. González, C.A.
  5. Buijsse, B.
  6. Guevara, M.
  7. van der Schouw, Y.T.
  8. Amiano, P.
  9. Boeing, H.
  10. Bredsdorff, L.
  11. Fagherazzi, G.
  12. Feskens, E.J.
  13. Franks, P.W.
  14. Grioni, S.
  15. Katzke, V.
  16. Key, T.J.
  17. Khaw, K.-T.
  18. Kühn, T.
  19. Masala, G.
  20. Mattiello, A.
  21. Molina-Montes, E.
  22. Nilsson, P.M.
  23. Overvad, K.
  24. Perquier, F.
  25. Redondo, M.L.
  26. Ricceri, F.
  27. Rolandsson, O.
  28. Romieu, I.
  29. Roswall, N.
  30. Scalbert, A.
  31. Schulze, M.
  32. Slimani, N.
  33. Spijkerman, A.M.W.
  34. Tjonneland, A.
  35. Tormo, M.J.
  36. Touillaud, M.
  37. Tumino, R.
  38. van der A., D.L.
  39. van Woudenbergh, G.J.
  40. Langenberg, C.
  41. Riboli, E.
  42. Wareham, N.J.
  43. Mostrar todos os autores +
Revista:
Journal of Nutrition

ISSN: 0022-3166 1541-6100

Ano de publicación: 2014

Volume: 144

Número: 3

Páxinas: 335-343

Tipo: Artigo

DOI: 10.3945/JN.113.184945 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso aberto editor

Obxectivos de Desenvolvemento Sustentable